Укупно приказа странице

уторак, 7. јун 2011.

Devojke 0900

To je samo uzeo minute Susan staviti joj visoke pete na. Ona nije baš siguran zašto ona im je potrebno, ali Suzanne je touting visoke potpetice toliko u zadnje vrijeme caska sa seksi devojkama preko telefona to su devojke 0900, da se osjeća bolje i seksipilnije ih ima na. I vidjela gladno način Alan ju je gledao kad su ih nosili (iako da budem iskren, on ju je gledao kao da je staving čovjeka i ona je osam naravno večera gotovo cijelo vrijeme, bez obzira na ono što je nosio).

Međutim, ona je oklijevao prije nego što napustite svoju sobu. Ona tempom okolo, misleći, ne znam. Ja samo ne znam! To je istina moram provjeriti ako je to vrh izgleda nepravilno, ali Suzanne djelujući tako čudno u zadnje vrijeme. Ako sam ići tamo, nema reći samo Kakva nepristojan i razuzdan ponašanje može biti događa! Ona može biti stroking njegov član lijep, ili ga puše, ili, ili .. gore!
A od kada je Tiger dobiti ukupno reći više od onoga što mogu nositi? Ja sigurno želim ja bi shvatio da kada sam pristao na ovu ne gaćice pravilo. Mislim da je sada prekasno. Samo se nadam da on ne zlostavljanju pravilo. Mislim, mogli bismo također biti jede kao obitelj na večeru, s Ronom i tamo, i Alan mogao samo najavljuju iz plave, "Ufffff bila je prava erotska  porno mama." A onda bih morati ustati i uzeti sve moje odjeću off!Ron će vidjeti nisam bio nošenje bilo kakve gaćice na prvom mjestu. Što sam mogao reći da moj muž onda? Najgori dio je da znam cijelu stvar bi mi tako nekontrolirano uspaljen da bih vjerojatno pasti na koljena i stvari moga sina čudovišno član duboko dolje moje grlo, čak i ako on ne pitajte me kako!
Oh draga. Dobivam sve mokro opet. To je još jedan problem s ovim nema donje rublje pravilo. Ja sam bojenja sve moje odjeće i pravedan o svaki sam sjesti na stolac. Im 'idući u morati pitati Suzanne što učiniti o tome.
Što ako rješenje je da se samo ide potpuno gola assed i sjediti samo na plastične stolice? Bog, koji me čini tako vruće! Moja maca bi se golim creaming samo o posvuda idem! Pakao, to već je, jedina razlika će biti idući gol svih vremena. Pakao, čak i da ne bi bilo tako drugačije, tako Tiger uvijek mi govori iz moje odjeće. Oh!Tako vruće!
Ja stvarno treba čekati i smiriti prije nego što sam ići tamo. S druge strane, više sam čekati, to je vjerojatnije Suzanne će biti do nešto grešno i nestašan.
Ona je odlučila uzeti dubok dah i polako brojati do deset prije nego što napustite svoju sobu. Međutim, to jedva pomogao na sve i ona je zadihan od uzbuđenja prije nego što čak i doći Alan vrata.
Ona je pokucao. "Tigar? Ste tamo?"
"Da, mama!" Alan uzvikivali nazad.
Suzanne sumnjao itko mogao čuti kroz vrata, ali ona je šapnuo samo da bude siguran ", draga, da joj je hulahopkama. Sada, ja ne želim da se zemljište s tobom, ali samo imajte na umu da će to biti dobra stvar ako mogao usmjeriti razgovor oko joj naredio da joj odjeću. "
"Što?!" šapnuo natrag.
"Mogu li ući?" Susan pitao kroz vrata. "Jeste li pristojan?"
"Naravno".
Susan oprezno otvorio vrata. Ona dahnu u iznenađenje u očima Suzanne klečeći pred njim, a ona nježno pomiluje njegove skliske erekciju. Suzanne je glava savijena prema dolje, a ona je naizmjence ližu i puše na njega, previše.
"Suzanne! Što se događa ovdje?!"
Suzanne je zahvalan Susan je uzeo neki dodatni minuta doći, jer da joj izgovor reći ono što je učinio. "Što to izgleda?" Ona se nasmiješi, kao mirna kao što se može."Samo pomaže Alan sa svojim problemom. Uzeo si toliko dugo da nisam mislim da su dolazile.
Ona je okrenuo, povukao joj suknju gore, ako ne stavim joj dupe u zrak. Lepršav joj dupe natrag i naprijed provokativno, ona žalio: "Evo! Nisam nosio bilo donje rublje! Nema gaćice, grudnjak ne. Da li ste zadovoljni? Mogu li kraja ovom ponižavajućem ponižavanje sada?"
Alan nije željela čuti riječi poput "ponižavajućem ponižavanje" od svoje majke i bio idući u reći joj da se zaustavi.
Međutim, Suzanne je još uvijek sjedio pred njim gleda spektakl previše, a ona je osjetila njegovo raspoloženje. Ona je uhvatio ruku odmah tako da je gledao u nju i ona je uhvaćen oka svoga. Znajući ono što je on mislio, ona je odmahnula glavom br.
Tada Suzanne govorio za njega. "Susan, Alan ovdje ti je rekao da se vaše odjeću. Mislim da je jasan zapovijedanja. Pa pogledajte! Ja teško mogu vjerovati, ali on teško opet! Ovo je treći put u manje od sat vremena! Pogledajte što vam Učini s njim, Susan? "
Alan se ne osjeća kao da je bio zapovjednik tko ništa učiniti, a on nije želio da njegova majka osjeća loše, a kamoli ponižavani. Tako je on rekao , "Da, mama. Ja ne mogu vjerovati bilo, ali to je istina. Ja sam tako krut kurac, sve vrijeme. Volim kako ste tako voljni da mi pomogne. Hvala za uvijek bude- O Boze! I! "
On je iznenada povika jer upravo tada Suzanne pognuti i bez upozorenja, uzeo svoj novi montaža u usta njezina. I ne samo to, ali u jednom naletu ona je sve na bazi.Tehnički to je duboko grlo jer je otišao prošlosti refleks gušenja, ali ona se odmah povukli do mjesta gdje je samo sisa na oko pola na njega, tako da Alan nije bio siguran ako je ona mogla duboko grlo ga ili ne.
Susan je još uvijek bio pognut s njom širiti noge, nevoljko pokazuje njezin sin joj mokro maca i još uvijek rado wiggling joj dupe, kad je čula krik. Ona se odmah povukli i okrenuo da bi saznali što se događa.
Ona je prigovorila što je skinula ostatak joj odjeću, "opet?! ! Ne li ikada uzeti tu stvar iz usta? Molim vas, neka dostojanstvo! Me Rezervni!"
Suzanne je samo početak to pogoditi dobar bobbing ritam, ali ona je odmah prestala i izdvajali off. "'Me Rezervni', rekla si? Eto, ja ću rezervnih ovo opterećenje za vas. To je samo fer jer sam imala zadnja dva. Tiger, želite li svoje majke da sisa završiti svoj penis?"
"Da li sam ikada! s Hvala, mama! Ti si najbolji."
Susan stajao gol, ali za nju visokim petama, ruke prekrižene ispod grudi u nesvjesno sisa jačanje poza. Ona je pokušava se ljutiti, ali ona je bila previše uzbuđena da to učiniti dobro. "Sada držite na minutu. Znaš da to ne mogu. Ja sam udana žena! Moj muž mogao biti kod kuće svaki čas! Ajme meni, on je mogao! Suzanne, kada je on trebao biti povratak?"
"Vi mi rekli ne do večera", Suzanne odgovorio. "Imate vremena za lijepo dugo sisati."Ona Pomilovala Alan montaža sa jedne strane, ali u isto vrijeme bila je to Ukazivanje izravno na Susan i nudi joj.
Susan uzviknuo s indignacijom, "Suzanne, ja zabraniti ovaj ponašanja u ovoj kući! Sam ga zabraniti!" Ali čak i kao Susan to rekla, osjetio joj maca peckanje više hitno s oduševljenjem. Njeno cijelo tijelo tingled i bradavicama posebno zahtijevao da se stisnut i sisao. Ona je bila ispunjena sa željom da se bacanje oprez u vjetar i bacati sama po sobi kako bi se mogla omotati oko njezinih usta njezina sina ponosni štap.To je bio samo strah od Ron dolazi kući i njezina uhvatiti da održava leđima.
Suzanne je još uvijek imao nekoliko gobs sperma na njezinu licu iz Alan je prvi vrhunac i puno više od njegova druga vrhunac. Sada kada je Susan je zurio u Suzanne (jer joj je lice bilo još uvijek cm od vrha Alan kurac i zapravo je još uvijek puše lagano na njega) je bila elektrificirana gledajući sve što kaplje sperma. Ona je htjela biti oslikana kao da je s njom sina sperme. A ako ona nije mogla da se, barem imala poriv da pomogne Suzanne lizati cum off joj lice. Ona je vodio svoju ruku preko svoje lice, kao da se osjećaj za hot lajn razgovore tamo.
Ona misli, Ona se osjeća tako dobro da se gol ispred mog sina. Ali ja stvarno ne osjeća pravo sve dok sam mu sperma u mojim trbuščić, a više na moje lice! Tada moj Tigar će znati za sigurno da sam mu i samo njegova.
Suzanne promijenio Susan smisao za ispravljanje: "Ne cocksucking Alan veliki montaža ispred vas kada vaš muž je u opasnosti dolazi kući. Sajam dovoljno. Ja mogu pristati na to." Vidjevši gladan pogled u Susan očima, dodala je, "Ali što ćemo učiniti u vezi svega toga sperma? Kao što znate, zapravo jedini način da biste dobili osloboditi od njegova sperma je to jesti. On čuva punjenje mojih usta vrha. Ive 'je dobio toliko sperme u mom želucu da se osjećam puna. Želite li da se brine o ostacima na moje lice? osjećam pohlepni jede sve to. " Ona je prikupila velika usta sperma od njezina obraza i predstavio usta-natopljene prst na Susan.
"Hm ... Ne .. Ne .. ukusan ... Ja stvarno ne treba ..." Susan blushed zagasito crvene, i zatvorila oči u neugodnosti. Ona pokriva joj maca sa rukama i bio šokiran da se osjećaju kako mokri i močvarno ona je tamo dolje. Njezina vagina pulsirajuće teško na vrijeme da joj otkucaje srca.
"U redu onda. Opcije za mene!" Suzanne smijali s veseljem, kao da ona nije imala skrbi u svijetu. Ona Provučeno drugi usta u usta i djelovao tako oduševljeni na okus koji je izgledao kao veliki orgazam je udariti.
Susan zurio naprijed-nazad između Alan krut montaža (još uvijek se održava i lagano pomiluje) i Suzanne cum soaked lice. S rukama nad njom maca joj velike nagon upravo sada je na sebe prst i doći do vrhunca je osjetila da će biti tako na dohvat ruke.
No, s njom zadnji komadiće volje, ona je bez riječi otvorio vrata i raspoređen off svojoj spavaćoj sobi. Bila je gotovo preslab u koljenima hodati i hodnik kao da pomak oko na vlastitu kao da je pijan.
Ona je napokon je napravio u svoju sobu, zalupio vrata zatvorena, i pao na tlo. Uz glasan krik da Alan i Suzanne lako mogla čuti, ona je zaronio tri prsta u nju vruće kutije i dobio orgazma zadovoljstvo je prijeko potreban.
Zatim je ustala da sama cool off s hladnim tušem. Kao što joj orgazma visoke izblijedjele, osjećaj srama i poniženja potekle gore. Ona je realiziran uz neugodnosti koje je ostavio joj bluzu i suknju na katu Alan u spavaću sobu i molio da Suzanne će se pobrinuti da prije nego što je Ron saznao. Ona je također bio uplašen za povratak na Alan u sobu zbog straha od gubitka kontrole.
Nakon Susan lijevo, Suzanne je sve osmjesima. Ona lizali putu sve oko Alan's penis glavu par puta i pogledao u oči. "Dobar posao, draga. To je baš kao što bih se nadao. Sada smo dobili sve ove inča penis brinuti. Dakle, jako puno inča mouthwatering zajebavati mesa! Sve ću učiniti s njima?" Pronašli smo izvanredan agilnost, ona umotana svoje duge jezik na pola puta oko svoje osovine i to Pomilovala gore i dolje, baš kao da je prst.
Alan samo stenjali i zadovoljno uzdahnula kao Suzanne Unleashed svoje nevjerojatne talente usne na njega.
Te večeri, Ron došao kući i cijelu Plummer obitelj imala večeru zajedno. Na kraju, Susan je razgovarao s Alan i on bi dao joj dozvolu da nose grudnjak i gaćice, dok je Ron bio tamo. Ona je laknulo, ali ironično to nije pomoglo smanjiti joj uzbuđenje puno.Iako je bio odjeven u potpunosti, ona čuva zamišljajući što bi bilo kao da ne imati bilo donje rublje, kada je bila oko njega. Hoće li saznati? Hoće li obavijesti? Kakav ponižavajuće stvari mogu Alan "snage" da joj se oko njega? Bila je toliko omesti i nemirnoj da svatko od znanje to, čak i Ron.
No, nakon večere, Ron je napustio kuću da provedete vrijeme s nekim poslovnim partnerima. Alan i Katarina oboje imali planove sa svojim prijateljima previše, tako da Susan je ostavio privremeno sama.
Ali ne za dugo. Suzanne je prišla i pokušala joj je najbolji graditi na ono što Susan je vidio ranije u danu i dobiti Susan čak i više seksualno uzbuđena za svoga sina.Suzanne je shvatio da svaki put Susan imala intenzivan seksualni doživljaj sa svojim sinom, tu je uvijek reakciju. Ali ona je uzimajući bolji u biti tamo u pravo vrijeme i druženje s njom intenzivno kako bi se smanjila intenzitet reakciju.
Istina je, Suzanne mogli razgovarati Eskimi u kupnji hladnjaka, a zatim ih prodati neki snijeg staviti u njega. Zbog Susan pouzdanog Suzanne implicitno, ona nije ni shvatiti što se događa. Na primjer, da se ujutro probudio Susan je s nejasnom razumijevanje da sve ženke obilaske Plummer kuća će pokušati da ne nosi donje rublje, kako bi se Alan s vizualne stimulacije. Do vremena Suzanne je učinio sa svojim post-večera razgovor, Susan je bila uvjerena da Alan je izdao oklopljen kako bi mu dao potpunu kontrolu nad onim što Susan mogao nositi ili ne nositi. Nositi donje rublje bez dobivanja dopuštenja od najmanje Suzanne, ili bolje, Alan, je sada sve, ali nezamislivo.
No, bez obzira što je rekao ili učinio Suzanne, ona je još uvijek imala ogromne prepreke svladati. Bilo je to kao mit o Sizifu, gdje je svaki put bolder je gurnula na vrh planine da bi se vratiti dolje opet i jedan će morati početi sve više. Susan vjeruje duboko u sebi da je incest bio u krivu, a preljub je bio u krivu. Suzanne mogao dobiti Susan izgubi kontrolu za malo vrijeme, ali Susan je temeljni osjećaj krivnje jednostavno neće ići daleko.
Ova tužan Suzanne jer je iskreno htjela svoju najbolju prijateljicu da budu sretni.Osjećala je da joj je liječenje od nje "vjerskih lari-fari" vjerovanja je bio ključ za svoju sreću, i ona je čeznula konačno osloboditi Susan seksualnosti i to pustiti, način Suzanne volio života seksualno nesputano život. Ona je obećao održati guranje i guranje dok je ona mogla učiniti trajne promjene u Susan psihe, koristeći Susan je pohlepa za svoga sina kao glavne poluge.
Nakon što su bih govorio dok je na veliki raspon pitanja, Suzanne je istaknuo, "To neće biti dugo dok se sada muž napusti."
"Znam. Četvrtak. Još jedan kratko putovanje." Nakon duge pauze, Susan je priznao: "Znaš, ja ne mogu reći da ću biti tužno vidjeti ga ide, pogotovo saznati više o svojim varanje. U stvari, ja brojim dane. Usput, koliko ste tako sigurni o tome? On je moj muž, a sada da je više od početnog šoka, mislim da je samo fer da ste mi reći. "
Suzanne nije htio reći Susan cijelu istinu, ona je znala Susan još nije bila spremna za to. Ali ona je odlučila da joj se uglavnom pravi u obzir neke od nje. "Pa, kao što znate, ja sam varao na moj suprug već godinama. A možda i ima istine u riječima da to traje jedan znati jedan. Samo sam mogao reći. Njegove seksualne zanemarivanje vas, na primjer, je takva . ogroman potpisati Dakle napokon, odlučio sam provjeriti moje sumnje sam shvatio što je bio događaj dogodio izvan grada, jer on je tako rijetko u gradu na prvom mjestu pa sam malo njuškanje okolo svoje kuće -.. ispričavam se o tome, po način -. i ja pronašao neke od svojih starih mobitela zapisa je bilo mnogo poziva u inozemstvo, a ja sam siguran da nikada nije dao brojeve na njih drugi misli ".
"Ne On je na poziv ljudi diljem svijeta kao dio njegova rada."
"Znam. Ali ja nazvao nekoliko Tajland one nasumce koristeći pogrešnu Ruse vrstu broja. Možete li se sjetiti bilo kojeg razloga zašto je nazvati saloni za masažu? Iskreno, neka od mjesta nije ni koristiti varka pretvara se salon za masažu. "
Susan držao ruke nad njom otvorenim ustima i dahnu. "Stvarno?!"
"Želite li lagati?" Sjećanje na sve svoje nedavne leži na njezina najbolja prijateljica, rekla je ona, "Pa, u redu, reći istinu ja reći malo bijele laži tu i tamo. Ali ja nikad ne bih lagao o nešto poput ovoga, kunem se. Možemo čak i Idi na den i pogled 'cos Siguran sam da postoji više zapisa koji će pokazati istu. Stvar je, on zna kako povjerljiv ste, pa on je nemaran. On je teško čak i smeta da pokrije njegove tragove. "
"Koliko dugo ste poznati?"
"Pa, da budem iskren, ja sam sve, ali godinama poznat. Vi braka upravo je tako ... off. Ali nisam zapravo provjeriti telefonske račune dok se nedugo nakon što je napustio posljednji put. To je ono što? Nine mjeseci? "
"Zašto nije li mi reći prošlog ponedjeljka?!"
"Pa, mislio sam o tome, ali činjenica je nisam mislite da ste bili spremni. Razmislite kako devastiran ti bi bio. Ali onda, kad je Alan liječenje započeli, koji je promijenio stvari. I kad Ron neočekivano se vratio, da prisiljeni moje ruke. sam ne idući u pustiti te spavati s njim nakon što je on bio samo Bog zna koliko skanky saloni za masažu Iskreno., ja uopće ne sviđa ideja od vas ga ljubim. "
"Što Alan liječenje morati učiniti s njom?"
Iskreno, saznati više o Ron je varanje je jedan od razloga zašto Suzanne je odlučio da se zapravo ide preko s šest puta na dan shema na prvo mjesto, jer ona više nije imala da se osjećaju loše ako se ona raspala Susan je brak, a ona je znala Susan ćetreba zamjena odmah. Srećom, Alan je okretanje osamnaest uskoro i da je bio zadnji komad koji je pao u mjesto za svoju shemu da ide naprijed.
Ali ona ne može objasniti bilo koji. Umjesto toga, ona je opet dao ograničen izbor prave izjave. "Susan, razmišljati o tome kako slomiti ti bi bio, ako bi saznali o tome prije devet mjeseci. Ja ti znam. Ti bi apsolutno bili devastirani. Čak tjedan ili dva prije, to bi bilo jako loše. Ali sada , kažem vam ove stvari, i da ste povrijeđeni i razočarani, da, ali to nije bio veliki posao, s obzirom na tvoja dva desetljeća braka. Teško čak i plakala. Zašto? "
"U pravu si. Ali ja ne znam zašto."
Suzanne objasnio samouvjereno: "Budući da ste pronašli novi drug u Alan. Ti si vrlo davanja osobi. Možete naći zadovoljstvo u pomaganju i služenju. Istina, Alan i vi već voljeli jedni druge, ali sada imate novu vitalna veza s njim. Sjeti se što sam rekao o tome kako handjobs i blowjobs može poslužiti kao mehanizam vezivanja? više opterećenja svoga sina puca niz grlo, više ljubavi između vas raste. Ive 'bio čekivanje za to novih obveznica ojačati prije udarca ti s depresivno dokaza. "
Susan misli o tome za neko vrijeme. A ona reče: "Pretpostavljam da ima neke istine u tome što si rekao. Ja ne osjećam ovaj novi veza, i to mi je pomogao brzo preboljeti Ron je varanje. No, cijela stvar je pijan gore, jer Alan je moj sin! A Ja sam još uvijek u braku! Mislim, to nije kao što ja mogu razvod Ron i udati Alan, pa sve ovo je ludilo. To je fatamorgana! To je kao da sam izgubila .... nešto stvarno s Ron i ja sam držeći sefatamorgana brodice za spašavanje i spasi me! "
Budući da je Susan bila počinju da se očajan i bio je čak na svom putu da postane histeričan, Suzanne izrezati u. "To nije kao da je na sve. Vaš brak na Ron je fatamorgana. To je varanje. Sve šešir, nema stoke. Ljubav između ti i Alan je ono što je stvarno sam isplakala gledajući iznutra te probati za godina -. GODINE! - napraviti pravi emocionalne veze s čovjekom koji je bio samo zainteresirani za vas kao simbol supruga on ne cijeni i on nikada neće. Ja ne moram dokazivati, jer znate da sam u pravu. "
Susan uzvratio suze. "Istina, možda ima neke istine tamo, ali sam napravio put natrag kada brak zavjet na štapiću, s njim za bolje ili za gore. To je moje loše sreće da sam zaglavi sa gore dio."
"Bah! Kada je varao na vas toliko je on napravio da je null brak ugovor i praznina. Im 'ne idući u pustiti te tiho pate ostatak svog života. Nisam li ja tvoj najbolji prijatelj? Jeste li ikad upravljao ti krivo?"
"Da li se, i nije često."
"Pa onda, vjerujte mi. Sve će to riješiti, I obećanje. U stvari, osjećam se bolje o svom future sada nego što sam ikada prije. Tu je novi sexy Susan dolaze na život, a ja mislim da je izvrsno!"
"Vi učiniti?" Susan pouted. "Ne znam o tome. Nove grešno Susan, možda. Sramotu obitelji, dužan ravno u pakao ili zatvoru, ne može sebe pogledati u oči slutty Susan, je više poput njega." Uzdahnula je. "Nije ni čudo Ron vara na mene. Ja sam beznadan slučaj."
"Susan, mogu li vas podsjetiti da je Ron učinkovito vas napustio, a polazeći varanje na vas, godina i godina prije nove seksi Susan pojavio? Trebao bi biti ponosan na sebe! Ste imali zagubljen lojalnosti i sada stvari dolaze zajedno kao oni bi trebao biti. "
Susan uzdahnuo. "Pa, Ron svibanj biti to slutting s pola Tajland, ali nažalost ja ne mogu puno o tome. Ja sam samo domaćica. Angel i Tigar su staložen da ide u dobrom fakultetima i ovih dana da će trošak nekoliko stotina tisuća dolara. Gdje je novac će doći iz, ako ne od Ron? "
"Ne možete se sjetiti što sam vam rekao prije? Vi ne morate brinuti o bilo kojem od toga. A ako gore dođe do gore s novcem, ja ću biti tu za vas." Suzanne shvatili svoju najbolju prijateljicu za ruku i čvrsto ga stisnuti. "Mi smo tim, mi nismo?"
Susan stisnuo natrag, ali bez puno entuzijazma. "Hvala. Mi smo." Dodala je s više duha, "Ti si tako dobar prijatelj. Gdje bih ja bez tebe?" Onda je podigla glavu nadamo. "Mislite li ... Ima li ikakve šanse sve one masažu posjeta samo mogao biti da zaista dobiti masažu?"
Suzanne valjane oči. "Susan, ovo je Bangkok govorimo o tome. Kapitala Seks turizam u svijetu. Većina djevojaka u tim salonima za masažu uopce ne znam kako dati masaža. Vjeruj mi, znam stvari koje ne želite znati. Žao mi je. "
"Do kurca!"
"Hej!" Suzana je vedro. "Ja sam dobio ideju. Kada smo dolje u lošem raspoloženju, što bolji način da se pokupiti nego igrati dress up?"
"Dress up? Nikad nisam igrao prerušiti se s tobom. Ili bilo tko drugi za to pitanje. U stvari, bio sam radiš previše grdnja u posljednje vrijeme."
"To je bio stari Susan, licemjeran Susan. Nove seksi Susan obožava igranje dress up. Uglavnom, mi ćemo ići u svoju sobu i samo pokušati na neki odjeću. Ja ću donijeti preko velikih hrpa mina i možete probati one na previše jer smo točno iste veličine. "
"A?" Susan žalio. "Pa što ako mi je činiti?"
"Cilj je pronaći neke stvarno seksi outfits da ću napraviti Alan posebno vruće i teško. Dovoljno je sjetiti. Kada je Ron lišće, ti si idući u ištanje to odijevanje više sexily od vrsta odjeće koju nosiš sada, zar ne? "
"Da, siguran, ali u moderiranje. Ja sam ne idući u dobiti odvodeći kao što sam učinio prije."
"Sajam dovoljno. Ali vi ćete morati nositi nove stvari, pogotovo jer to nije samo o vama što ćete nositi bilo koji više. Što ako Alan kaže vam, 'mama, želim ti nositi nešto tako vruće da samo jedan pogled na tebe, učinit će mi sperma u moje gaćice. "Što bi ti obući? "
"Ne znam", rekao je Susan, novo alarmirali na što nije ništa što seksi nositi.
"Pa, idemo gore i to shvatiti. Znaš li ti prijatelji Ron i kako on dobiva kada on počinje piti. On ne će se vratiti za vrijeme."

Нема коментара:

Постави коментар